Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

gra na androida dla dzieci szukam partnera

pkorol

Recommended Posts

Witam, wydaję grę na androida lub windows. Na razie wersja gry dla dzieci, dorośli też mogą w to się bawić. Tyle mogę powiedzieć, że niema analogów na świecie, jest to oryginalny pomysł, jest to gra w przytulane i drapanie ulubionych zwierzątek za uchem. Gra bardzo prosta a postacie w grze mogą być kreowane przez gracza. Na zasadzie pstrykasz zdjęcie i możesz przytulać postać do woli:) Nie potrzebuję sponsorów bo zapłaciłem za grę (na razie za jeden poziom) ale gdyby ktoś chciał zaszpanować przed kolegami to mogę mu sprzedać jego wersję gry. Gdyby ktoś chciał dołączyć na zasadzie współtwórca, czemu nie. Gra nie będzie sprzedawana a udostępniana za darmo na znanych platformach więc nie da się na niej zarobić. Wydając tą grę mam tylko jeden cel - rozpowszechnianie dobra.

Dopiero to przeczytałem. To nie jest już frustracja .To poważna sprawa. Wydaje grę ale ją kupił. Nie no porąbało gościa z tym przytulaniem. Przepraszam za gościa. Co to jest jakaś kolejna mistyfikacja ?:cool:

No cóż żyjemy w pięknych czasach, możesz wydać grę nie znając cię na tym. Co w tym dziwnego? Miałem pomysł i go zrealizowałem. Moim celem jak napisałem jest - rozpowszechnianie dobra. Nie potrzebuję fundusze, bo gra została opłacona w 100% jej podstawowa wersja. Ale gra może być rozbudowana o wiele poziomów i tego już nie planuję finansować, ja swoją zachciankę zaspokoiłem. Zresztą cóż tu dużo pisać, jak tylko będzie gotowa to wam ja dam:) moje dzieci chętnie w tą grę grają. No cóż nic dziwnego, to jedyna gra do której maja dostęp, po za tym muszą zaspokajać swoje potrzeby w gry na świeżym powietrzu bo nie maja ani tel ani tv ani komputerów:)

. Zresztą cóż tu dużo pisać, jak tylko będzie gotowa to wam ja dam:) moje dzieci chętnie w tą grę grają. No cóż nic dziwnego, to jedyna gra do której maja dostęp, po za tym muszą zaspokajać swoje potrzeby w gry na świeżym powietrzu bo nie maja ani tel ani tv ani komputerów:)

A dlaczego nie kupisz im po prostu psa, albo kota, tylko wypaczasz umysł proponując głaskać ekran ?