neoxxx3 24.09.2020 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Cześć,potrzebuję pomocy przy wyborze wkrętarki (z funkcją wiercenia).Budżet to 350-400zł. Przeznaczenie: prace domowe, przeprowadzamy się z dziewczyną do nowego domu, mam sporo skręcania mebli, wiercenia w drewnie, płytach GK. Czasem będzie konieczność wkręcenia wkręta na większą długość np. 10cm. czego potrzebuję: urządzenie musi być poręczne, zdecydowanie z baterią w rączcemile widziane 2 baterie w zestawie ale obędę się z jedną mile widziany wskaźnik naładowania baterii moment obrotowy min. 25-30 nm regulacja momentu obrotowego solidny uchwyt wiertarski wskaźnik naładowania baterii czego nie potrzebuję: udaru – do betonu mam zwykłą wiertarkę udarową.dodatkowych akcesoriów jak bity itp. Generalnie do okazjonalnych prac wystarczy pewnie parkside lub inna marketówka ale zależy mi na jakości wykonania – nie chcę luzujących się uchwytów wiertarskich itp. Moje propozycje jakie rozważam: Bosch Bosch GSR 120-LI – za cenę 395zł. Niestety brak wskaźnika naładowania baterii.Ryobi 12V – jest promocja w Leroy -10% wychodzi lekko ponad 300zł. Na plus dobry moment 30nm ale sporo osób w komentarzach wspomina o kiepskim serwisie i konieczności reklamowania sprzętu. Metabo POWERMAXX BS BASIC za cenę 380zł z 2 aku i ładowarką. Dobry moment aż 34nm ale napięcie aku tylko 10.8V – czy powinienem się tym martwić? nie będzie za słaba? Co byście z tego wybrali? może jakieś inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 27.09.2020 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Wkrętarki Boscha są solidne, więc postawiłbym na GSR 120-LI z tych trzech które wymieniłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts