izagrab 19.11.2004 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 WitamJestem nowa na tym forum i mam nadzieje, ze szybko was poznam i znajde wiele potrzebnych mi wskazowek. Mieszkam w Falenicy i codziennie pokonuje z moim psem trase miedzy Falenica a Jozefowem, gdzie mieszkaja moi tesciowie. W lesie pojawilo sie troche nowych domow, ktorym z uwaga sie przygladam. Niestety nie moge znalezc nic dla siebie. Kupilam ostatnio dzialke pod Wiazowna i na wiosne chce rozpoczac budowe. Niestety nie moge sie zdecydowac na jakis projekt. Kazdego wieczoru przegladam setki projektow i nie wiem co wybrac. Szukam czegos ok 170 mz z uzytkowym poddaszem i najlepiej garazem na 2 samochody. Niestety nie jest to latwe, tym bardziej, ze zalezy mi na domu, ktory nie bedzie zbyt drogi w budowie. Zastanawiam sie ostatnio nad konwalia z Horyzontu. Co o tym myslicie? Moze uda sie ja przerobic by miala garaz na 2 auta?Przy okazji mam pytanie: czy ktos z was nie ma do sprzedania baraku i siatki na prowizoryczne ogrodzenie na czas budowy?Jeszcze raz witam wszystkich na tym forum.Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 20.11.2004 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Witaj Izo, ostatnio też dołaczyłam,zapraszam do grupy otwockiej, albo warszawskiej, ja ostatnio dołaczyłam do otwockiej, poniewaz to po sąsiedzku. Co do ogrodzenia to wiem,że kilka osób kupowało siatkę leśna na 3Maja w Józefowie jako ogodzenie na czas budowy dobrze sie spisuje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts