mikroresh 27.09.2020 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Witam wczoraj zakupiłem pralke w media markt dzis pralka została podłączona blokady bębna zdjęte odpływ oraz woda podpięte. W instrukcji pisze żeby włączyć pralkę na szybkie pranie wiec tak też chciałem zrobić po kliknięciu START pralka stuka 5 razy ( na każdym innym programie też) i nie ma żadnego ruchu nic co może być tego powodem ? Oddać na gwarancję czy może coś nie tak robię pomocynie moge dodac zalacznika z wideo nie wiem czemu wiec podaje link do innego forum gdzie odalem zalacznik https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3732204.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.09.2020 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Woda otwarta? Sprawdziłeś czy płynie woda z tego kranu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikroresh 27.09.2020 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2020 tak woda jest i otwarta również (okręciłem wąż i sprawdziłem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.09.2020 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Zadzwoń do serwisu i zapytaj się. Mogą znać przyczynę.Bęben obraca się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts