chojnaczi 28.09.2020 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2020 (edytowane) Witam. Poszukuję dobrej firmy zajmującej się wyrabianiem i sprzedawaniem biżuterii. Chodzi mi o srebrne lub złote obrączki, bransoletki i kolczyki. Zależy mi głównie na profesjonalizmie oraz szerokim asortymencie sklepu. Jak na razie znalazłam taką: Dajcie znać, jeśli możecie coś jeszcze polecić. Od moderatora: Reedycja postów po paru dniach to stary numer spamerski. Najbardziej cwaniacki, który bez wyjątków "nagradzamy" banem, bo z takich osób forum nie ma żadnego pożytku. Edytowane 16 Października 2020 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.09.2020 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2020 Polecam sieć "Żabka" ... sklepy o bardzo szerokim asortymencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts