coachu13 28.09.2020 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2020 Hej,Jako, że jestem po pierwsym uruchomieniu grzania w tym sezonie mam takie subiektywne odczucie, jakoby odczuwalna temperatura grzenia była niższa niż w latach poprzednich.To znaczy, ustawiam 35 na pompie i otwieram grzanie w pojedynczych pomieszczeniach ale podłoga robi się może leko letnia.Jakoś tak mi się zdawało, że przy takiej samej temp w latach poprzednim podłogę miałem jużnapradę ciepłą.Czy to możliwe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 28.09.2020 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2020 To że nie czujesz tak dużej różnicy oznacza że posadzka jest jeszcze ciepła, nie ma tak dużej różnicy temperatury pomiędzy tym jak grzejesz, a tym jaka temperatura jest na zewnątrz.A spytam się jeszcze i ja - czemu tak grzejesz, aby było czuć różnicę temperatury? by podłoga była ciepła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 28.09.2020 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2020 pogrzej ze 2-3 dni i wtedy oceń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 29.09.2020 03:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Czy ja tak grzeję to nie wiem. Nie grzeję przez pryzmat tego czy ma być ciepła/gorąca podłoga.Takie było moje odczucie to napisałem. Może rzeczywiście pogrzeję kilka dni to to się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts