czupakabra007 30.09.2020 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2020 Dobry wieczór, Jest to mój pierwszy post na forum więc z góry dziękuję za pomoc. Poszukuję wkładu kominkowego do salonu. Założeniem jest aby kominek odpalany był rekreacyjnie, ewentualnie ogrzał trochę parter w zimowe, świątecznie dni. Chciałbym aby kominek był zgodny z rygorystycznymi normami ekologicznymi i posłużył mi jak najdłużej póki prawo się nie zmieni. Salon z kuchnią i z korytarzykiem ma około 45m2 Chciałbym aby został wykończony w takim stylu: https://sprzedajemy.pl/belchatow-kominek-z-wkladem-naroznym-zibi-12-bs-2-a1d299-nr57664525 czy warto zainteresować się kominkami z castoramy nordflam ? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 30.09.2020 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2020 Witam serdeczniehttps://forum.muratordom.pl/showthread.php?366303-Kominek-do-3-4-tys -najnowszy wąteki oczywiście największy ale warto przejrzeć : https://forum.muratordom.pl/showthread.php?166279-KOMINKI-Pomoge-i-doradze-we-wszystkim-co-dotyczy-kominków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupakabra007 30.09.2020 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2020 w wątku piszesz o felixie, jednak na stronie nie ma felixa prawego. jaką moc powinienem szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 01.10.2020 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2020 czupakabra007 napisał: w wątku piszesz o felixie, jednak na stronie nie ma felixa prawego. jaką moc powinienem szukać ? Dałem przykład -nigdzie nie napisałeś że chcesz ze szybą prawą czy lewą? kominki z kratki.pl są i prawe i lewe- trzeba zadzwonić!!!!!! jeśli chcesz kupić i zamówić. A moc jak najmniejsza, na taką powierzchnię bez DGP nie potrzebny Ci jakiś wielki...., a i tak będzie za duży. Dałem Ci linki do wątków gdzie i jakie szukać o jakie pytać. Z marketów sobie odpuść chyba , że będziesz sobie palił dwa razy w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupakabra007 02.10.2020 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2020 przeglądałem te wątki. kontaktowałem się z firmą kratki. proponują simple 8 oraz maje 8, co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 02.10.2020 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Maja to dobry projekt, ma największą popularność i jest dopracowana technicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupakabra007 02.10.2020 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2020 oba mi się podobają z tym, że simple w tej chwili jest o prawie 1400zł tańszy i to mi sie podoba jaka jest tak naprawdę między nimi różcnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts