Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Powody usuwania postów?

giman

Recommended Posts

Absolutnie nie do Ciebie.

Z tym się spotkałem na PV po grzecznym udowodnieniu forumowiczowi że nie ma racji.

Powinienem takie teksty udostępnić innym? Co sadzisz?

No to kamień z serca że to do mnie :)

Uważam że to co na PW to jest wyłącznie do swojej wiadomości i nie powinno tego sie ujawniać, no chyba że anonimowo nie podając nadawcy tych "słodkości":cool:

Ujawnienie treści z PW na łamach forum jest wielce nietyczne, a ten kto dopuszcza sie takich rzeczy nie jest wart niczego.

Nie jestem zwolennikiem skakania sobie do gardła czy na forum czy na PW, ale z dwojga złego to już lepiej dać sobie po razie na PW niż wzbudzać niesmak dla innych czytających te przepychanki.

Przecież jesteśmy tu z własnej, nie przymusowej woli, to forum nie jest nasze- znaczy sie użytkowników, jesteśmy tu jako "goście" więc należy zachowywać sie przyzwoicie jak na gości przystało.

Za to ten co pisze bluzgi, często bezpodstawne, jest etyczny i przyzwoity i wart fortuny?

Co to znaczy dać sobie po razie na PW?

Ktoś do Ciebie napisze, że jesteś taki siaki i owaki a Ty mu odpowiesz takim samym chamstwem i wtedy uznasz , że było po razie i jest już OK ?

PS Dlaczego anonimowo można podać treść a z podaniem autora już nie można?

Ochrona "dobrego imienia" autora chamstwa?

• Like 1

Ujawnienie treści z PW na łamach forum jest wielce nietyczne, a ten kto dopuszcza sie takich rzeczy nie jest wart niczego.

Nie jestem zwolennikiem skakania sobie do gardła czy na forum czy na PW, ale z dwojga złego to już lepiej dać sobie po razie na PW niż wzbudzać niesmak dla innych czytających te przepychanki.

Przecież jesteśmy tu z własnej, nie przymusowej woli, to forum nie jest nasze- znaczy sie użytkowników, jesteśmy tu jako "goście" więc należy zachowywać sie przyzwoicie jak na gości przystało.

"daj sobie po razie" :) ... a później zejdź z drzewa "etyku" :) ;)

Nie byłoby żadnych pyskówek gdyby regulamin był przestrzegany przez wszystkich a szczególnie przez moderatorów.

Oni właśnie dają przykład co można, samemu go łamiąc albo nie reagując na jego łamanie.

Znowu użalanie się na innych a "szczególnie" na moderatorów

(bo krzywdzą niewinnych?) :)

A jednocześnie taka "autorska" stopka

Nie odpowiadam na wypociny @fotohobby i jego drugiego wcielenia @d7d. Podobnie traktuję wypociny szwedzkiego właściciela pompy ciepła. No i za swoje grubiaństwo @Bertha też się do tej grupy załapał.

Za to ten co pisze bluzgi, często bezpodstawne, jest etyczny i przyzwoity i wart fortuny?

Co to znaczy dać sobie po razie na PW?

Ktoś do Ciebie napisze, że jesteś taki siaki i owaki a Ty mu odpowiesz takim samym chamstwem i wtedy uznasz , że było po razie i jest już OK ?

PS Dlaczego anonimowo można podać treść a z podaniem autora już nie można?

Ochrona "dobrego imienia" autora chamstwa?

Tak na prawdę to mi to ... nie będę sie poniżał do poziomu rynsztoka. Wiesz jak to jest złota myśl wybitnie to obrazuje

Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem

- Mark Twain.

A gościa który sobie za dużo pozwala można po prostu ignorować-zablokować i zgłosić Redakcji, ma ona odpowiednie narzędzia do przywołania delikwenta do porządku.

Prawda jest taska, nie obrażajmy, nie będzie problemu i będzie święty spokój :)

Nie byłoby żadnych pyskówek gdyby regulamin był przestrzegany przez wszystkich a szczególnie przez moderatorów.

Oni właśnie dają przykład co można, samemu go łamiąc albo nie reagując na jego łamanie.

Nie zauważyłem takiego zjawiska. To co widzę to dobrze wykonywana praca moderatorów i Redakcji jeżeli chodzi o pyskówki i obrażanie reagują natychmiast.

"daj sobie po razie" :) ... a później zejdź z drzewa "etyku" :) ;)

Wiem że każdy ma swoje granice wytrzymałości i cierpliwości i że są ludzie co potrafią doprowadzić innych do wrzenia krwi w żyłach i nieraz trzeba dać upust tym emocjom tylko czy to potrzebne na łamach forum? Czy warte jest aby za to dostać bana a i post będzie prędzej czy później wykasowany. więc czy nie szkoda czasu na pisanie tego co będzie wykasowane?

Wiem że każdy ma swoje granice wytrzymałości i cierpliwości i że są ludzie co potrafią doprowadzić innych do wrzenia krwi w żyłach i nieraz trzeba dać upust tym emocjom tylko czy to potrzebne na łamach forum? Czy warte jest aby za to dostać bana a i post będzie prędzej czy później wykasowany. więc czy nie szkoda czasu na pisanie tego co będzie wykasowane?

Zapewne masz rację ... do momentu kiedy przyjdzie do Ciebie PW zawierający wulgarne wyzwiska pod Twoim adresem