PervJ 20.11.2004 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 WITAM od dłuższego czasu czytam klub budujących.Dopiero teraz się zalogowałam bo dopiero teraz naprawde zaczęła się budowa i chcę skorzystać z waszych doświadczeń, porad. Buduję domek w Smolcu kolo Wrocławia . Może ktoś z was jest na takim etapie budowy ,że są wam zbędne deski szalunkowe potrzebuję 1 m3.Chętnie odkupie.Informacje przesyłajcie na priva (mail ) , potrzebuje wszystko to co moze być dla was zbędne a moze mi sie przydać , aha no i najważniejsze potrzebuje od zaraz kierownika budowy który nie zedrze ze mnie skóry a będzie znał sie na robocie , zresztą sami wiecie ....... prosze o pomoc bo chce jeszcze zakończyć fundamenty prze zimą !!! pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 24.11.2004 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 WROCŁAW KUPIĘ !! Cały, czy kawałek? Tylko się nie obraź - to nie jest złośliwość. Ale czasem bawią mnie różne ogłoszenia lub notatki. Z lepszych: "promocja świeżo upieczonych oficerów pożarnictwa" a w ogłoszeniach Kupię: "bez prowizji każdego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PervJ 24.11.2004 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 I kawalek Radomia Ale tak powaznie SZYBKO POTRZEBUJE DESKI SZALUKOWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts