Morgotheron 03.10.2020 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Tak wygląda moja przegroda balkonu z sąsiadem. Chciałbym coś tam postawić, żeby mieć trochę ciszej, bo mam pokój z aneksem (sypialnia też tam jest) zaraz przy balkonie i ogólnie w czasie ciszy nocnej mi nie przeszkadzają, ale czasem, gdy chce pospać dłużej (9-10 godzina w weekend) to coś tam słychać jak gadają gdy wychodzą na fajkę albo gdy wieczorem coś robię i trochę słychać. Potrzebuję czegoś w miarę ruchomego, co osłoni mnie nie tylko przed dymem z papierosów, ale też trochę przed hałasami. Myślałem o sklejce na wymiar czy coś w tym stylu albo włożyć w tą szparę deskę i tyle, choć nie wiem na ile to pomoże. O roślinach myślałem, ale to na wiosnę najwyżej. Raczej coś stałego i drogiego odpada (na murek musiałbym mieć zgodę chyba i pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 06.10.2020 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Sprawdź sobie w Google "Panele akustyczne na balkon", to co znajdziesz powinno rozwiązać Twój problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts