Oszukany1357 09.10.2020 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Właściwa pielęgnacja.1. Ten pasek pod budynkiem gospodarczym polewałem konewką. 2. To co było zatarte nie podlewałem bo to było już zatarte z lakierem na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ololek 09.10.2020 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Czy obie powierzchnie da się zarysować tą z lakierem i tą bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 09.10.2020 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Gdzie kierowca mył korytka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 09.10.2020 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Mył na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 09.10.2020 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Tego z lakierem specjalnie nie rysowałem. Ogolnie lakier się ściera, to taki pic na wode. nie tarłem tego gwoździem jeszcze. Bo kurna wydałem na to dużo tysięcy złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 09.10.2020 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Sprecyzuje jeszcze. Na miejscu był zapewne mąż właścicielki. Tak sobie prowadzą ten biznes. Jako właściciel w papierach jest kobieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 09.10.2020 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Dalej marnujesz czas na forum a już dawno byś to skuł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 09.10.2020 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Właśnie zajęty jestem pracą żeby mieć kasę dla oszustów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 09.10.2020 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 A co jeżeli nie masz racji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 09.10.2020 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Betoniarnua zadając pytanie na co jest beton, nie ma w zamiarze oszukanie tylko konsystencję, na schody gęsty, na strop bardziej plastyczny, na posadzkę gęsty, może tak być że zj.....łeś układanie betonu, Bronisz się przed " Młotkiem " Jakbyś muał obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 09.10.2020 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Tego z lakierem specjalnie nie rysowałem. Ogolnie lakier się ściera, to taki pic na wode. nie tarłem tego gwoździem jeszcze. Bo kurna wydałem na to dużo tysięcy złotych. Więc czego oczekujesz? Wiesz co? Na początku Ci współczułem ale teraz widzę że Ty tu przyszedłeś sie użalać i oczerniać gościa a po prawdzie może być tak że wszystko jest ok wobec tego co teraz napisałeś a ja pogrubiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 09.10.2020 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Sprecyzuje jeszcze. Na miejscu był zapewne mąż właścicielki. Tak sobie prowadzą ten biznes. Jako właściciel w papierach jest kobieta. Więc był czy nie był? Zaczynasz za dużo kręcić bo wychodzi na to że Ciebie też zapewne nie było gdy wylewali beton. A tak na marginesie to co ma do rzeczy kto jest właścicielem betoniarni, to żaden argument. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 10.10.2020 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Tak użalam się bo nie wiem co robić. Zobaczyłem na stronie firmy ze właścicielem jest kobieta i to tutaj napisałem. Po gotowej posadzce nie tarłem gwoździem tylko po wylanym na boku kawałku betonu z tej samej gruchy. Byłem przy zalewaniu... Widzę jak coś upadnie na gotową posadzkę ze sie robią głębokie odpryski. Wszystko jest do zbadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.10.2020 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Jeżeli po 73 postach w tym wątku nadal nie wiesz, co zrobić, to można by go już zamknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 10.10.2020 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Tak wiele dni, tak wiele lat, czas nas uczy pokory , zrobiłem 2 filmy. Czekam na krytykę od fachowców. 2 filmy obejrzyjcie. https://youtu.be/1JiUc6ubVqM https://youtu.be/tCz-htuZafs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 10.10.2020 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Tak użalam się bo nie wiem co robić. Zobaczyłem na stronie firmy ze właścicielem jest kobieta i to tutaj napisałem. Po gotowej posadzce nie tarłem gwoździem tylko po wylanym na boku kawałku betonu z tej samej gruchy. Byłem przy zalewaniu... Widzę jak coś upadnie na gotową posadzkę ze sie robią głębokie odpryski. Wszystko jest do zbadania. Ja mam w garażu i gospodarczym wylana posadzkę z betonu B 15 i jest ok, jedynym zabiegiem jakim zrobiłem dla tej posadzki to go zagruntowałem a raczej "zalałem" uni gruntem po to aby wzmocnić posadzkę. Użytkuję te pomieszczenia dość intensywnie od ładnego czasu i nic sie niepokojącego z nią dzieje. Odpryski czy rysy jeżeli powstaną to jest wina tej powłoki która zrobiłeś a winna jest to że za szybko ja zrobiłeś bo beton jeszcze dobrze nie wysechł a Ty ta wilgoć zamknąłeś w nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 10.10.2020 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Oczywiście że można to użytkować ale w moim zamiarze było zrobienie posadzki na lata. Proszę oceniać beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 10.10.2020 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Tak wiele dni, tak wiele lat, czas nas uczy pokory , zrobiłem 2 filmy. Czekam na krytykę od fachowców. 2 filmy obejrzyjcie. https://youtu.be/1JiUc6ubVqM https://youtu.be/tCz-htuZafs Po oglądnięciu pierwszego filmiku nie widzę aby to był slaby beton. Wg mnie to Twoja nadwrażliwość. Co do drugiego filmiku to narożniki, krawędzie są najsłabszym miejscem więc żadne dziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 10.10.2020 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Oczywiście że można to użytkować ale w moim zamiarze było zrobienie posadzki na lata. Proszę oceniać beton. I będziesz miał ją na lata a nawet i na wieki, na pewno Ciebie ona przeżyje. Co do oceny betonu, no cóż jasnowidzem nie jestem więc beton jak beton, o ocenie jakości betonu było pisane wyżej, na oko to chłop w szpitalu umarł więc nikt Ci tu nie powie na oko jaki masz beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 10.10.2020 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Henrykow, szanuje ze masz taką wylewkę. Ja wydałem dużo kasy żeby było święte. Jak się tanio zrobi to i sie nie ma dużych wymagań. Po to skuwałem stare, wywalałem ziemię żeby wszystko zrobić jak należy, chudziak, styropian i wylewka docelowa b25. Może zrobię następny filmik jak rozwalam całą tę płytę betonu. Wiadomo że na oko kie jest pewne, w laboratorium będzie pewne na 100%. Pan henrykow ma u siebie b15 i jest zadowolony ok. Kto inny ma ubitą ziemię i też jest zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts