Oszukany1357 09.10.2020 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Tego z lakierem specjalnie nie rysowałem. Ogolnie lakier się ściera, to taki pic na wode. nie tarłem tego gwoździem jeszcze. Bo kurna wydałem na to dużo tysięcy złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 09.10.2020 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Sprecyzuje jeszcze. Na miejscu był zapewne mąż właścicielki. Tak sobie prowadzą ten biznes. Jako właściciel w papierach jest kobieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 09.10.2020 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Dalej marnujesz czas na forum a już dawno byś to skuł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 09.10.2020 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Właśnie zajęty jestem pracą żeby mieć kasę dla oszustów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 09.10.2020 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 A co jeżeli nie masz racji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 09.10.2020 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Betoniarnua zadając pytanie na co jest beton, nie ma w zamiarze oszukanie tylko konsystencję, na schody gęsty, na strop bardziej plastyczny, na posadzkę gęsty, może tak być że zj.....łeś układanie betonu, Bronisz się przed " Młotkiem " Jakbyś muał obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 10.10.2020 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Tak użalam się bo nie wiem co robić. Zobaczyłem na stronie firmy ze właścicielem jest kobieta i to tutaj napisałem. Po gotowej posadzce nie tarłem gwoździem tylko po wylanym na boku kawałku betonu z tej samej gruchy. Byłem przy zalewaniu... Widzę jak coś upadnie na gotową posadzkę ze sie robią głębokie odpryski. Wszystko jest do zbadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.10.2020 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Jeżeli po 73 postach w tym wątku nadal nie wiesz, co zrobić, to można by go już zamknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 10.10.2020 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Tak wiele dni, tak wiele lat, czas nas uczy pokory , zrobiłem 2 filmy. Czekam na krytykę od fachowców. 2 filmy obejrzyjcie. https://youtu.be/1JiUc6ubVqM https://youtu.be/tCz-htuZafs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 10.10.2020 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Oczywiście że można to użytkować ale w moim zamiarze było zrobienie posadzki na lata. Proszę oceniać beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 10.10.2020 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Henrykow, szanuje ze masz taką wylewkę. Ja wydałem dużo kasy żeby było święte. Jak się tanio zrobi to i sie nie ma dużych wymagań. Po to skuwałem stare, wywalałem ziemię żeby wszystko zrobić jak należy, chudziak, styropian i wylewka docelowa b25. Może zrobię następny filmik jak rozwalam całą tę płytę betonu. Wiadomo że na oko kie jest pewne, w laboratorium będzie pewne na 100%. Pan henrykow ma u siebie b15 i jest zadowolony ok. Kto inny ma ubitą ziemię i też jest zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.10.2020 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Na filmiku beton wygląda na prawdę solidnie nie jest spękany i gwóźdź nie czyni mu szkody. Na razie jedynie twoja opinia jest na anty to za mało żeby czegokolwiek żądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 10.10.2020 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Nie jest spękany bo nie ma cementu, spękał by beton mocny który bez wody za szybko by wiązał, tej masie to nie groziło ale był podlewany. Wygląda jak pumeks od srodka. Trzeba zrobić lepszy film, poczynić większe zniszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 10.10.2020 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Nie jest to rozprawa sądową tylko rozważania na forum. Henrykow dzięki za opinie ale masz inny punkt widzenia. Można dupe szkłem podetrzeć i przymknąć oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 10.10.2020 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Ale masz rację że tutaj nic nie zdziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 10.10.2020 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Byłem obok. Zadwonilem do betoniarni że beton wygląda na nie taki jak zamawiany. Co byś zrobił, kupa betonu na środku schnie, co wtedy zrobiłby henrykow? Beton się nie zwraca od tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 10.10.2020 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Jakie drugie dno? Nie zdradzam tutaj nazwy wykonawcy więc go nie oczerniam przed prawo żadnym wyrokiem. Zwrócę się bezpośrednio do niego z roszczeniami i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 10.10.2020 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Wsadziłbyś czarodziejski kij w beton który powiedziałby Ci że to beton b25? Albo b20? Wiadomo że z betonem opieramy się na przypuszczeniach. Nawet trzeba odczekać 30dni żeby był 100 % nadający się do badań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 10.10.2020 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Byłem obok. Zadwonilem do betoniarni że beton wygląda na nie taki jak zamawiany. Co byś zrobił, kupa betonu na środku schnie, co wtedy zrobiłby henrykow? Beton się nie zwraca od tak. Trzeba było zrobić próbki kontrolne do przyszłego badania. Wiedziałeś że "beton wygląda na nie taki jak zamawiany" i nic konkretnego wtedy nie zrobiłeś. Na jakie podstawie twierdziłeś, że beton jest zły? Na oko wiedziałeś i pozwoliłeś na dalsze prace? Masz proste i tanie badanie młotkiem Schmidta i nie wykonujesz tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukany1357 10.10.2020 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Odlalem na bok beton to plastikowego pojemnika. Niestety to za mała próbka do badań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts