Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 79
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No właśnie o to chodzi że jak szukam i wpiszę APS 105 to nie znajduje mi ani jednej pozycji i tu jest problem. Więc napisałem posta to może ktoś się odezwie. Pozdro

Napisz to samo ale bez odstępu i zaznacz POKAŻ WYNIKI JAKO POSTY :)

Czasami trzeba kilka razy nacisnąć SZUKAJ, bo nie zawsze pokaże wyniki :D

• 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
Kamlotku nie umiem Ci odpowiedzieć na te pytania, z tej przyczyny, że nie pamiętam, a faktury jeszcze nie mamy. Wydaje mi się, że ok. 50 zł/m. Łącznie za 8 parapetów zapłaciliśmy 650 zł z 7% Vatem. Parapety są stalowe. Trochę się baliśmy jak będą wyglądać parapety w takim samym kolorze jak okna, ale efekt końcowy nam się podoba. Pozdrawiam :) Jak tylko będziemy mieć fakturę i okaże się, że coś pokręciłam, to zamieszczę sprostowanie ;)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...

Witam Asik.

Macie piękny domek. Z zewnątrz wygląda bardzo okazale z tymi dwoma garażami. My również budujemy APS'a 105 z garażem i piwnicą ale jesteśmy dopiero na początku tej długiej drogi. Zdecydowaliśmy się na ten projekt ponieważ wewnątrz jest bardzo funkcjonalny. Może pamiętasz ile m3(kubików) drewna poszło na waszą więźbę oraz ile na deskowanie? Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów w Nowym Roku.

• 10 months później...
  • 10 months później...
Gość ki9

Witam wszystkich,

szukam osób, które zbudowały lub obecnie budują dom wg. projektu APS 105 + 2G (lub w wersji APS 105). Będę wdzięczna za podpowiedź jakich zmian warto dokonać w projekcie. Wszelkie zdjęcia i informacje można również przesyłać na mój prywatny adres: [email protected]. Jeśli ktoś miałby możliwość pokazać mi taki dom w województwie mazowieckim to byłoby super. Pozdrawiam

Edytowane przez ki9

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 5 months później...

Witam

Właśnie wykańczam dom APS 105+p z archiprojektu , i jak wcześniej posiłkowałem się doświadczeniami innych, tak teraz chciałbym doradzić i pomóc następnym rodzinom budującym ten dom.

Dom na ponad 20 zmian w projekcie - a to ze względu na polepszenie praktyczności projektu.

Tak na marginesie budujemy ten dom metodą gospodarczą - naprawdę kowalskiego na ten dom może być stać pod warunkiem że się nie boi pracy.

Zamieszczę kilka zdjęć od fundamentów do dnia dzisiejszego - Tynki.

Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych.dom mały.jpg

dom bokiem.jpg

dom tyłem.jpg

dom od garażu.jpg

Edytowane przez Wenicjusz
Dopracowanie