roodacosa 03.10.2020 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Cześć, Miesiąc temu położono deskowanie z papą. Papa PVS3 montowana mechanicznie. Od kilku dni wierzchnia warstwa polimerowe /jak doczytałam/ łuszczy się na całym dachu. No i nie wiem, czy jest się czym martwić? Miał ktoś podobne doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 03.10.2020 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Cześć, Miesiąc temu położono deskowanie z papą. Papa PVS3 montowana mechanicznie. Od kilku dni wierzchnia warstwa polimerowe /jak doczytałam/ łuszczy się na całym dachu. No i nie wiem, czy jest się czym martwić? Miał ktoś podobne doświadczenia? W jaki sposób papę na dachu montowali mechaniczne?? Czy aby ta papa nie została ułożona odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roodacosa 04.10.2020 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2020 W jaki sposób papę na dachu montowali mechaniczne?? Czy aby ta papa nie została ułożona odwrotnie? o ile wiem, to była przybijana co do odwrotnego położenia - to dobre pytanie, bo obie strony są pokryte warstwą polimerową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 04.10.2020 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Powinno być strona zaznaczona która jest góra a która dół.Kto układał a papę Ty czy firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roodacosa 05.10.2020 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Powinno być strona zaznaczona która jest góra a która dół. Kto układał a papę Ty czy firma? oczywiście firma. Dzwoniłam do producenta. Twierdzi, że to powłoka aby papa w rolce sie ze sobą nie sklejała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 05.10.2020 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2020 To jest papa podkładowa, więc dlatego tak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts