adam na kamyku 03.10.2020 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Czy ktoś przeprowadzał operację usuwania nalotu z powierzchni dachu pokrytej gontem bitumicznym ? Interesuje mnie zastosowana metoda mycia, zeskrobywania , czy też innej neutralizacji glonów, mchu lub alg. Czy używaliście chemii , jeśli tak to jakiej? Szczotka czy woda pod ciśnieniem? Bardzo proszę o podzielenie się swoimi doświadczeniami w tym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 06.10.2020 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Ja daszek z gontu bitumicznego (taki mikro daszek, zadaszenie domku ze zjeżdżalnią) czyściłem za pomocą myjki ciśnieniowej z podłączoną pianownicą i chemią. Po zabiegu wyglądał jak nowy, jednak nie pamiętam co to był za środek który używałem.. (Na pewno coś z firmy Karcher). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam na kamyku 11.10.2020 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Twoje gonty , na tym daszku?masz go do dzisiaj?kiedy robiłeś to mycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts