waka 05.10.2020 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Cześć.Hydraulik zamontował mi baterie termostatyczną z deszczownicą i mam pewien problem.Woda ze słuchawki prysznicowej leci ok, natomiast po wciśnięciu przycisku przełączenia na deszczownicę kompletnie nic nie leci. W czym może tkwić problem? Na razie nie mam jeszcze ciepłej wody. Czy przez to może woda nie dostawać się do deszczownicy? Czy nie jest to z tym związane?Bateria to Roca Mike Black. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waka 05.10.2020 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Rea a nie roca- sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 05.10.2020 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Skoro zimna woda wychodzi z baterii i puszczasz ją przez słuchawkę to przecież powinna lecieć przez deszczownicę. Chyba że ktoś jakieś cudo wymyślił, ale po co by miał to robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waka 05.10.2020 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Hydraulik mówi że nie ma to związku i że coś jest jebniete najpewniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 05.10.2020 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Albo źle coś złożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 06.10.2020 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Rea Mike Black Wszystko jest ok, jak podgrzejesz baterię to zawór puści - jest nowy i "mieszek z parafiną" baterii termostatycznej zablokował wypływ wody. Niekiedy tak się zdarza, że jak bateria nowa - to trzeba mieć wodę ciepłą i zimną. Na próbę możesz podgrzać lewą stronę baterii suszarką do włosów- zawór powinien zadziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 06.10.2020 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Cześć. Hydraulik zamontował mi baterie termostatyczną z deszczownicą i mam pewien problem. Woda ze słuchawki prysznicowej leci ok, natomiast po wciśnięciu przycisku przełączenia na deszczownicę kompletnie nic nie leci. W czym może tkwić problem? Na razie nie mam jeszcze ciepłej wody. Czy przez to może woda nie dostawać się do deszczownicy? Czy nie jest to z tym związane? Bateria to Roca Mike Black. Pozdrawiam Być może woda nie przepływa , bo zatkane jest sitko . Jeżeli nie , to uszkodzenie fabryczne . Tej baterii nie da się niewłaściwie zamontować . Również nie zareaguje pozytywnie na podgrzewanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts