KOBE STUDIO 08.10.2020 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 (edytowane) Witam, Miałem robione wylewki z miksokreta i z pewnych względów nie został wylany fragment łazienki ok 1,5 m2. Jak można teraz dolać tą część żeby nie pękła na łączeniu?Jest wiele specjalistycznych zapraw i preparatów, ale nie znalazłem nic stricte do tego celu. Dodam, że wolałbym uniknąć dylatacji, bo chcę ułożyć na wylewce mikrocement jako warstwę końcową. Druga sprawa to, że wykonawca zostawił nie zalane wylewką małe fragmenty wokół pionów c.o. wielkości pięści, które też wymagają uzupełnienia. Jak to zrobić? Jeśli dodałem w złym dziale to proszę moderatora o przeniesienie wątku. Edytowane 8 Października 2020 przez KOBE STUDIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.10.2020 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Witam, Miałem robione wylewki z miksokreta i z pewnych względów nie został wylany fragment łazienki ok 1,5 m2. Jak można teraz dolać tą część żeby nie pękła na łączeniu? Jak jest zbrojona posadzka - siatką, czy zbrojeniem rozproszonym? czy i to i to? Druga sprawa to, że wykonawca zostawił nie zalane wylewką małe fragmenty wokół pionów c.o. wielkości pięści, które też wymagają uzupełnienia. Jak to zrobić? Wykonać połączenie dylatacyjne - elastyczne i uzupełnić masą jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 11.10.2020 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Jak można teraz dolać tą część żeby nie pękła na łączeniu?nie ma takiej mozliwości, co byś nie dolał, to się nie sklei i pękniecie będzie zawsze. Ewentualnie dolać , poczekać az dobrze wyschnie, a szczelinę zalać epoksydem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts