Roxana1 10.10.2020 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Hej, jestem w trakcie kupowania mieszkania 66,5 m2. Niepokoi mnie kwestia dość nieobstawnego salonu z aneksem (ok. 27 m2). Przygotowałam kilka screenów mojej wersji umeblowania, ale czekam na lepsze pomysły i sugestie. Załączam zdjęcia : Na pierwszym rzucie, w takiej konfiguracji nie ma miejsca gdzie zawiesić lub postawić telewizor... (a nie chciałabym z niego rezygnować) Drugi rzut jest chyba lepiej wykorzystujący miejsce w salonie ale zastanawiam się czy stół nie jest za daleko od kuchni ... Proszę o radę, brak mi pomysłów a cenię sobie funkcjonalność w mieszkaniu. Kolorystyka przykładowa (kuchnia odtworzona-nie będzie zmieniana) ewentualna możliwość przerobienia wyspy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 10.10.2020 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 a nie lepiej kupic inne mieszkanie, bardziej ustawne? Skoro Ci nie pasuje i masz problem z ustawieniem, to po co się tym zajmujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.10.2020 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 A można prosić o zamieszczenie rzutu dobrej jakości? Rysunki są bardzo małe, nie mają wymiarów więc ciężko jest podpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts