leskki 11.10.2020 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Witam Mam pytanie do fachowców Mam stara posadzkę w warsztacie, taka stara z lat 70-tych . Chciałbym zrobić zywiczna posadzke. mam pytanie, czy przed wykonaniem posadzki zywicznej powinienem sfrezowac stara posadzkę ?? Jakiej firmy zywice polecacie ?? Leszek z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.10.2020 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Wszystko zależy od tego co to jest za posadzka, w jakim jest stanie to że z lat 70 ubiegłego wieku nie przesądza że trzeba ją frezować.Wszystko również zależy jak wiele i jaką technologię przygotowania podłoża każe wykonać producent nowej posadzki jakie są wymagania aby po pierwsze była odpowiedniej wytrzymałości, ładnie wyglądała i długo służyła zachowując gwarancję - wtedy można doradzić co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts