Mateusz.C 12.10.2020 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Ma ktoś doświadczenie z takimi hsami? Wszędzie namawiają mnie na alu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.10.2020 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2020 I w czym masz problem? Często cena jest taka sama jak w PCW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz.C 13.10.2020 04:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2020 Po 1 kolor jest trochę inny i nie wiem czy aż tak będzie się rzucać to w oczy.Po 2 PCV 0,81 dla całego okna dla alu 1,1Nie miałem nigdy do czynienia z alu dlatego chciałbym coś usłyszec od kogoś mającego takie okno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 13.10.2020 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2020 Przy takim wymiarze- aluminium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pvcwindow 16.10.2020 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2020 Nie samym Uw człowiek ( hst ) żyje......alumiunium bierz , spójrz ew. na przegrody termiczne w progach jakie oferują oraz poszerzenie podprogowe / podwalina z czego i jak montowana ( np. purenit ) , oraz sposób i jakość samego wykonania montażu takowej konstrukcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts