Noria 14.10.2020 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Czy ktoś spotkał się z takim hasłem ze strony usługodawcy (w tym wypadku tynakrza), żeby nie przyjeżdżać na budowe! :confused:Tylko to nie była prośba tylko stanowcze zabronienie inwestorowi pokazywania się we własnym domu. Nawet nie potrafił podać powodu. My do domu nawet nie wchodzimy ale poddasze wykanczamy sami a wejscie jest z garażu więc nawet sobie w drogę nie wchodzimy. A między innymi z powodu obsuwy parotygodniowej właśnie firmy tynkarskiej jesteśmy w plecy z innym zamówionymi usługami. Już z paroma firmami współpracowaliśmy i nigdy takiego żądania nie usłyszeliśmy. Ja rozumiem- "pryskam sufit" to będzie kapać, albo ktoś przez przypadek uszkodzi świezy tynk i będzie na tynkarza, że to jego wina. No ale zabraniać klientowi kontroli własnego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 14.10.2020 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Może jest uczulony na marudzenie inwestorów:) albo chce coś oszukać w trakcie tynkowania i nie chce aby inwestor patrzał mu na ręce.Jeszcze nigdy sie nie spotkałem z takim czymś.ten tynkarz jest z polecenia czy z ogłoszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 14.10.2020 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Śmieszne. Pogoniłbym od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 14.10.2020 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 kwestia charakteru czlwowieka to moze byc, niektorzy po prostu nie lubia, a wrecz im to przeszkadza i to na tyle , ze nie moga pracowac jak im sie patrzy na rece. znam co najmniej 2 takich i to bardzo fajnych wykonawcow od wykonczeniowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts