prubiuro1 14.10.2020 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Witajcie, jestem nowy na forum więc bardzo mi miło tutaj gościć. Mam ścianę nośną 24 cm, ściana zewnętrzna w domku i w salonie muszę wstawić witrynkę czyli wbić się w tą ścianę. Muszę wkuć się w ścianę 10 cm, wysokość witrynki to 160cm, szerokość 40cm. Bardzo proszę o podpowiedź jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.10.2020 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 W sumie nie jest to duża wnęka. Trzeba jednak spojrzeć nie nie na konstrukcyjnych przeciwwskazań.Można np. wykonać nacięcia po obwodzie wnęki i może resztę odwiertami koronką.Albo więcej nacięć i wyłamywać? Można też wykonać otwór ne całą grubość ściany i zamurować bloczkiem 12cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts