lw73 06.12.2005 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ravak Rosa II Najbardziej popularna wanna (przynajmniej jeśli chodzi o moich klientów) ze stalowych to zdecydowanie Roca Contesa oraz Madalena dobra jakość i niska cena.Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 06.12.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Iw 73: Masz w ofercie te Sicilię Cersanita. Co o niej powiesz? A gdzie się mieścisz w realu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 06.12.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 WitamWszystko co Cersanit ma w swej ofercie. A co do stacjonarnego sklepu to na ul Grochowskiej 333a tel 870-25-58PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 06.12.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ale jaki jest ten Cersanit jakościowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 07.12.2005 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Nie jest to rewelacja ale też nie tandeta marketowa (no chyba ze specjalnie dla nich robiona) Jeśli kupisz to będziesz raczej zadowolonapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 08.12.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 No to u mnie znów się pozmieniało.... Wyszło na to, że lepiej mieć głowę pod skosem niż walić się w baterię, albo przechylać metr do przodu żeby sięgnąć do baterii.... Tak więc została ta Rosa Ravaka, weszlismy do niej w sklepie i jest rzeczywiście niesamowicie wygodna. Słowem - wybierając wannę trzeba sobie przy niej stanąć, wejść do niej i zasymulować rozmaite wykonywane w wannie ruchy i czynności. No, może przy tych dużych dwuosobowych wannach to nie wszystkie czynności Słowem - internet internetem, ale jednak w realu wszystko przymierzyć trzeba. Co do baterii wannowej - to u nas stanęło na tradycyjnej ściennej - tam gdzie Rosa ma miejsce na nogi nie będzie nam przeszkadzać, a to jedyne sensowne miejsce na baterię (wannę mamy we wnęce i pod skosem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 08.12.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 W sklepach z tęsknotą spoglądam na zwykłą metalową wannę. Nikt nie mówił, że akryl to takie g.. W ciągu 5 miesięcy ze 3 razy kąpałam sie w naszej wannie. Gadżet po prostu. Niewygodna i tyłek przykleja się że ruszyć sie trudno. Nie wiem czy wszystkie akryle tak mają czy tylko nasz taki badziewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 09.12.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 A jakiej jest firmy?Ja myslę o Muzie POOLspa lub Comfort Koła. Która lepsza? Która wygodniejsza? Niestety nie znalazłam u nas salony, gdzie moznaby zwyczajnie wleźć i sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafalanx 09.12.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Polecam Ravak Evolution,bardzo wygodna i duza wanna,u siebie obudowalem ja mozaika i efekt jest naprawde super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 09.12.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 A mopże wkleisz?Ile za niš dałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafalanx 11.12.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Dałem coś koło 1600zl ale z tego co teraz widze mozna ja kupic jeszcze taniej Zdjecie w trakcie remontu takze sorka za kurz i balagan http://www.ludwik.haa.pl/wanna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darp 11.12.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Strasznie mi się podoba ta wanna Evolution.Prawie ją kupiłem, ale moja żona nie podzieliła mojego zachwytu.Kupiłem więc PoolSpę FrojaPozdrawiamDarp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 12.12.2005 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Generalnie Ravak ma bardzo dobrej jakosci wyroby a jesli chodzi o ta wanne to jest faktycznie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1719500247 13.12.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 zależy jaki łazienka ma mieć stylnarożne jak i prostokątne są ładnejeśli chodzi oto to wybrałbym prostokątną ponieważ właśnie ją posiadam gdyż pasuje do stylu łazienki (nowoczesny)zależy to od stylu oraz wykończeniajeśli można dodaj zdjęcie łazienkiżycze udanego remontu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 07.06.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Odświeżam temat, bo zaczynam myśleć nad wanną. Zawsze miałam metalowe, ale teraz po pierwszych wypadach do sklepów widzę, że większość jest z akrylu. Jak one się sprawują? Jak wyglądają po pewnym czasie użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tukaj 07.06.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Witam, Gośka jeśli mogę coś wtrącić to uważam, że do łązienki w "naszym" projekcie wanny zaproponowane przez projektanta są najwłściwsze. Oto moja, najzwyklejsza akrylowa ( mam nadzieję, że będzie OK!, bo to jest pierwsza akrylowa jaką kupiłem): http://i56.photobucket.com/albums/g200/tukaj/782e983a.jpg pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 07.06.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 tukaj, pewnie, że możesz się wtrącić Dzięki za fotkę. Łazienka wygląda super. Ja też chcę wanny narożne, ale nie wiem, jak się sprawują akrylowe, a poza tym hydraulik zadał mi pytanie, jak ma robić podejście do wanien ze ściany, czy sztorcowe. I bądź tu mądry, jak ja jeszcze nie mam pojęcia o wannach. Z tego, co się przed chwilą zdążyłam zorientować, nie do każdej wanny podejdzie się sztorcowymi. A skąd ja mam wiedzieć, co kupię za pół roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 08.06.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 też stawiam na akryl, zdecydowanie cieplejszy i milszy efekt pluskając się w wannie ja mam KOŁO OVAL Lux..tak wygląda z projektu 175x85 http://www.kolo.com.pl/graf/pliki/katalog_2003/wanny/owalne/owalne_xwl0175_0212_001_pd.jpg a tak w mojej realizacji...lubie prostotę...te modele według mnie sie nie starzeją http://foto.onet.pl/upload/11/71/_599981_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tukaj 08.06.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 tukaj, pewnie, że możesz się wtrącić Dzięki za fotkę. Łazienka wygląda super. Ja też chcę wanny narożne, ale nie wiem, jak się sprawują akrylowe, a poza tym hydraulik zadał mi pytanie, jak ma robić podejście do wanien ze ściany, czy sztorcowe. I bądź tu mądry, jak ja jeszcze nie mam pojęcia o wannach. Z tego, co się przed chwilą zdążyłam zorientować, nie do każdej wanny podejdzie się sztorcowymi. A skąd ja mam wiedzieć, co kupię za pół roku? Witam, Co do wanny to jak sama zauważyłaś sama musisz ją wybrać. Mogę jedynie podać Ci pomysł rozwiązania podejścia do baterii. Przedstawiam zdjęcia, które to obrazują: http://i56.photobucket.com/albums/g200/tukaj/18f1e402.jpg http://i56.photobucket.com/albums/g200/tukaj/c3a2eb86.jpg http://i56.photobucket.com/albums/g200/tukaj/4f0181e1.jpg http://i56.photobucket.com/albums/g200/tukaj/a1af0d72.jpg pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 08.06.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 tukaj, dziękuję za fotki Jak to dobrze, że ktoś jest bardziej zaawansowany w pracach niż ja motyczka, Twoja wanna jest piękna. Widziałam ją w sklepie i też zwróciłam na nią uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts