MarFal 16.10.2020 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2020 Witam, w planach mam ocieplenie poddasza uzytkowego. Początkowo w planach było dać wełnę mineralną 15 + 10 cm na krokiew ale okazało się że nie ma możliwości odsunięcia stelaża tak by dać + 10 cm więc moje pytanie jakie wybrać rozwiązanie i materiały by izolacja poddasza miała sens i spełniała swoje zadanie przy warstwie 15 cm jakies rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 09.12.2020 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Witam, w planach mam ocieplenie poddasza uzytkowego. Początkowo w planach było dać wełnę mineralną 15 + 10 cm na krokiew ale okazało się że nie ma możliwości odsunięcia stelaża tak by dać + 10 cm więc moje pytanie jakie wybrać rozwiązanie i materiały by izolacja poddasza miała sens i spełniała swoje zadanie przy warstwie 15 cm jakies rady? Witam 15cm izolacji to stanowczo za mało żeby zapewnić odpowiedni komfort termiczny i niskie koszty za ogrzewanie. Jeżeli nie ma możliwości izolacji od środka proponuje rozważyć zastosowanie izolacji od zewnątrz jako izolacji nakrokwiowej Więcej szczegółów odnajdziesz pod poniższym adresem https://www.rockwool.pl/aplikacje/poddasza/izolacja-nakrokwiowa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts