NNNTomas 17.10.2020 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2020 Cześć, czy ktoś ma doświadczenie z pompą De-Dietrich GSHP? Jakość, funkcjonalność, niezawodność?Kolektor gruntowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 17.10.2020 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2020 Miałem na tą pompę bardzo ciekawą ofertę cenową. Niestety, ale instalator zawiódł po całości. I pompa odpadła, ale poczytałem o niej trochę. Wydaje się, że to dobry produkt, sprawdzonej marki. Tu na forum "orędownikiem" marki jest kolega 1950 Zasobnik (przy all in one) emaliowany, ale z anodą tytanową ładowany warstwowo (pewnie jak przy kotłach na gaz) powinien dać radę. Jak znajdziesz dobry i sprawdzony serwis, przy dobrej cenie, można się pokusić. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NNNTomas 17.10.2020 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2020 Cena jest korzystna - dość korzystna. Mówi się, że został wyprodukowany dla De-Dietrich przez SOFATH. Poza tym mam rekomendacje dla marek IVT, NIBE, Regulus, Vaillant, DAIKIN ... ale są one dużo droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinwiernicz 19.10.2020 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Jak wyżej ktoś napisał - dobry serwis to podstawa. U mnie w mieście akurat jest taki i z ich usług korzystam. Ale sama marka jest świetna, więc jeżeli ma Ci kto to zainstalować to bierz. DD to sprawdzona marka i jej ufam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts