henrykow 22.10.2020 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Przecież gówno jest ekologiczne i można je wylewać wszędzie patrz warszawa Taaaak? A co wylewasz jeszcze do szamba? Woda z proszkiem po praniu, tłuszcze, oleje, detergenty i wiele jeszcze chemikaliów stosowanych w domowym gospodarstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 22.10.2020 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2020 (edytowane) Olej jadalny jest biodegradowalny jakich chemikaliów???Jakoś dziwnym trafem wszystko rośnie jak szalone jak dostanie szamba. Edytowane 22 Października 2020 przez mtdeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 22.10.2020 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2020 I jeszcze nie mów że szambem podlewasz ogródek a potem jesz te warzywa co na szambie rosną jak szalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 22.10.2020 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Ja mam przydomową oczyszczalnie więc nie muszę podlewać ale inni podlewają, ściernisko, łąkę, las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 22.10.2020 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Wiesz o tym że ścieki pochodzące z szamba powinny trafić do oczyszczalni ścieków to tak oficjalnie oczywiście, ale wiem że takie rzeczy sie robi o jakich piszesz.Z drugiej strony ciekawe jak długo tak będą sobie szambo wylewać na pola bo już od kilku lat niektóre gminy (u mnie tak jest) wprowadzają monitoring w postaci okazywania się rachunkiem czy fakturą za wywóz szamba przez uprawnione firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Janik 27.09.2023 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2023 Polozenie szamba[ATTACH=CONFIG]449368[/ATTACH] jakbym pokrywę mojego szambo widziała, czy to może Probud? aktualnie jesteśmy 3 tygodnie po montażu i już 2ga reklamacja na przecieki złożona. Posmarowali ceresitem CX5 i CR65, ale mam wątpliwości czy to się do wnętrza szamba nadaje? Szambo jest dziurawe w kilku miejscach, jakby źle zawibrowane. Teren trudny, glina, glina i jeszcze raz glina plus wysokie wody gruntowe i nerwica gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts