januszek 22.08.2002 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2002 Witam wszystkich po raz pierwszy na forum Mam konkretne pytanie o paroizolację lub jak kto woli opóźniacz pary, w jaki sposób uszczelnić ją w miejscu gdzie przechodzą przewody elektryczne i wentylacyjne na suficie i na ścienkach kolankowych, czy są jakieś specjalne membrany gumowe lub coś innego, czy nie zawracać sobie tym głowy i ciąć jak leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 22.08.2002 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2002 Specjalna folia samoprzylepna zalatwi sprawę(uszczelnianie jak najbardziej wskazane)Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miazgociąg 22.08.2002 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2002 Ja używałem taśmy do kartonów , gdyż jak chciałem kupić folię dwustronnie klejacą do paroizolacji to w sklepach patrzyli na mnie jak na idiotę i nikt nie chciał orginalnej taśmy sprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 23.08.2002 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2002 Wielkie dzięki że odpowiedzieliścieUpewniliście mnie co do słuszności mojego myślenia, ja mam dostęp do różnych taśm, jednak nie wiem czy wyprowadziliście przewody( czytaj rurkę) przez folię i owineliście taśmą a puszka ugieła folię i wełnę w tym miejscu, czy może jakieś inne rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts