softstorm 22.10.2020 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Cześć. Dziś spotkała mnie niezbyt miła rzecz, piec postanowił odmówić posłuszeństwa chwilę przed sezonem grzewczym.Jak wiadomo terminy serwisantów są w tej chwili jakie są.Także zanim dojedzie do mnie serwisant potrzebuję na 1-2tygodnie alternatywne źródło żeby mieć ciepłą wodę w mieszkaniu.Czy ktoś może się podzielić doświadczeniami co najlepiej zrobić w takiej sytuacji?Czy są jakieś grzałki podłączona do kranu? Nie znam się na tym kompletnie.Gotowanie wody w czajniku żeby wziąć prysznic odpada. Pozdrawiam,S.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 22.10.2020 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Najszybciej to przepływowy podgrzewacz wody wydasz na to jakieś 300-500 PLN i trochę za prąd ale na 1-2 tyg jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 22.10.2020 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Cześć. Dziś spotkała mnie niezbyt miła rzecz, piec postanowił odmówić posłuszeństwa chwilę przed sezonem grzewczym. Jak wiadomo terminy serwisantów są w tej chwili jakie są. Także zanim dojedzie do mnie serwisant potrzebuję na 1-2tygodnie alternatywne źródło żeby mieć ciepłą wodę w mieszkaniu. Czy ktoś może się podzielić doświadczeniami co najlepiej zrobić w takiej sytuacji? Czy są jakieś grzałki podłączona do kranu? Nie znam się na tym kompletnie. Gotowanie wody w czajniku żeby wziąć prysznic odpada. Pozdrawiam, S.W. poszukaj serwisu na fixly https://fixly.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
softstorm 22.10.2020 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Ok, dzięki.Znalazłem kilka teraz pytanie tylko czy jest jakiś rodzaj tych podgrzewaczy, który będzie najmniej inwazyjny?Nie chcę wiercić nowych otworów itp skoro to rozwiązanie tylko na krótki dystans.Nigdy nie ma opisu montażu przy produktach, stąd pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 22.10.2020 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Podłączasz to zaraz za piecem na rurce z ciepłą wodą.i podłączasz do prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karasso 22.10.2020 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2020 zastanów się nad pojemnościowym ogrzewaczem wody w niektórych kręgach zwanym bojlerem. . Taki 50 litrowy z 2kW grzałką kupisz już za około 250 pln stawiasz na ziemi obok pieca wpinasz w rurke od ciepłej wody i tylePrzepływowe wymagają odpowiedniej instalacji elektrycznej. Taki 5kW który nada się jako źródło ciepłej wody do łazienki ma moc 5kW a to już wymaga siły. Te mniejsze 3-4kW montuje się pod umywalki do mycia rąk. Czy twoja instalacja elektryczna uciagnie moc 4kW na gniazdku 230V ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts