markoz1 22.11.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Planuję zakuo działki w Warszawie Białołęce. Zakładając że media będą 200m od działki - ile może kosztować mnie ich dociągnięcie?Na co w tej okolicy zwrócić uwagę (poza słupami wys. napięcia i przyszłą trasą)? Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.11.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Przez czyje tereny będziesz ciągnął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz1 22.11.2004 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Przez czyje tereny będziesz ciągnął? Ha! widzę, że jestem bardziej zielone niż trawa wiosną. Ja jeszcze nie mam pojęcia przez czyje tereny. Dopiero się za działką rozglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 22.11.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 200 metrów dla mediów to w niektórych sytuacjach 200 lat świetlnych.Osobiście poszukałabym czegoś innego, chyba że bardzo ci zależy. Wystąp najpierw o warunki przyłączenia i dopiero jak je dostaniesz postaraj się o wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 22.11.2004 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Hej, hej witam przyszłego sąsiada. Ja właśnie skończyłam stan surowy na Białołęce, a media mam 180m od działki. Na prąd czekamy 2lata (sąsiedzi 18mies.), ma być w marcu. Cena za prąd nie jest duża. Stan surowy zrobiliśmy na agregacie. Nie było żadnych problemów.Jeśli chodzi o pozostałe media, rozmowy zaczniemy prowadzić za miesiąc.Jeśli znajdziesz tu "swoje" miejsce nie poddawaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts