Saskian 22.10.2020 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Łopatologicznie to będzie tak: Potrzebujesz: - Młotowiertarka lub wiertarka z udarem - Wiertło 6 do muru, z widią - Młotek - Kołki 1. Wyznaczasz na ścianie linie pod/nad którą ma być profil. Najlepiej zrobić to z pomocą poziomicy. 2. Przykładasz profil pod/nad linię i jedną ręką go trzymasz, a drugą wiercisz w nim i jednocześnie w ścianie dziurę. (Przewiercasz profil na wylot i dalej wiercisz) 3. Wkładasz w otwór kołek i wbijasz go tą bardziej spłaszczoną stroną młotka, tak że łepek będzie wbity w profil. (Ułatwi to później przesuwanie profili głównych) 4. Powtarzasz co 30-40 cm aż profil będzie się dobrze i sztywno trzymał. Mam nadzieję, że prosto to wyjaśniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksawer8990 23.10.2020 04:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Wszystko jest teraz dla mnie jasne, wielkie dzięki za pomoc, naprawdę bardzo mi pomogłeś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 26.10.2020 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Nie ma problemu Powodzenia w pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts