tktk 23.10.2020 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Cześć Wszystkim, jakiś czas temu nabyłem niewielki dom. Nie tak dawno zauważyłem, że na dachu pojawiają się charakterystyczne poziome pasy wzdłuż całego dachu. Czego to jest oznaką? Poratujcie, bo jak mniemam nie jest to normalne. Na górze znajduje się nieużytkowe poddasze bez ogrzewania oraz docieplone wełną. Zdjęcie dachu znajduje się pod tym linkiem. https://m.fotosik.pl/zdjecie/81905dd6282f3bef Dziękuję za odpowiedzi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 24.10.2020 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Pokazały się łaty. Mostki termiczne względem reszty pokrycia. Inna tem inna wilgotność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 24.10.2020 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Cześć Wszystkim, jakiś czas temu nabyłem niewielki dom. Nie tak dawno zauważyłem, że na dachu pojawiają się charakterystyczne poziome pasy wzdłuż całego dachu. Czego to jest oznaką? Poratujcie, bo jak mniemam nie jest to normalne. Na górze znajduje się nieużytkowe poddasze bez ogrzewania oraz docieplone wełną. Zdjęcie dachu znajduje się pod tym linkiem. https://m.fotosik.pl/zdjecie/81905dd6282f3bef Dziękuję za odpowiedzi!! Ile lat może mieć ten dach? Piszesz o ociepleniu dachu wełną a między wełną a blacha co jest? Pokazały się łaty. Mostki termiczne względem reszty pokrycia. Inna tem inna wilgotność. Mostki termiczne teraz gdy nie ujemnych temperatur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 24.10.2020 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Bez paniki to może być rosa, która inaczej osiada i odparowuje w miejscach gdzie są łaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts