Patryk2212 25.10.2020 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2020 Witam mam wykonane ogrzewanie podlogowe zalane woda w celu sprawdzenia i na czas wylewania posadzek jednak po posadzkach chcialbym zlać wodę zeby nie martwic sie zimą. Szukalem wszedzie jednak nie ma nigdzie napisane jak to zrobic. Wiem ze moge to wykonac powietrzem mam kompresor wiec to nie problem. I tu pytanie czy musze rozbierac caly rozdzielacz i dmuchac pojedynczo kazdą pętle czy jest szansa zrobić to na zmontowanym już rozdzielaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 25.10.2020 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2020 Normalnie na całym rozdzielaczu tylko zamknij wszystkie pętle i po kolei robisz zakręcając już zrobioną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patryk2212 25.10.2020 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2020 Na koncu listwy od zasilania mam taki zaworek spustowy i taki sam na koncu listwy powrotu. Czyli podpinam sie sprezarka pod ten zaworek na powrocie i po kolei otwieram pętle i zasilaniem powinna poleciec woda tym zaworkiem. Nie wiem czy dobrze rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patryk2212 25.10.2020 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2020 Tak mam 2 zawory główne z pieca do rozdzielacza ok dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts