Wojtek1995 27.10.2020 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Witam. Potrzebuje porady odnośnie schodów strychowych. Posiadam w korytarzu otwórz 120cm między wiązarami, szerokość korytarza to około 1m. Poszukuje schodów drewnianych jednak zależy mi na wymiarze ich rozkładania. 1. Czy jest możliwość że zmniejsze otwór poprzez porzeczki przykręcone do wiązarów do 1x0.7m i założe takie schody ?Biorę to pod uwagę bo takie schody łamane są na 4 elementy a nie na 3.2. Czy polecacie może bardziej schody typu harmonijka ? Jednak pod względem stabilności i ceny skłaniałbym się do drewnianych. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajprzeznet 28.10.2020 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Ja mam wiązary mniej więcej co 105cm, schody mają chyba 70cm, a korytarz ok 150cm szerokości.na wiązarachi dałem dwie kantówki - chyba 8x8cm i do nich na śruby w główniej mierze przymocowane są schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts