pershing1899op.pl 27.10.2020 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Witam serdecznie. Mam problem z doborem drzwi ponieważ z jednej strony mam scianke z ytong grubość 12cm A z drugiej slup grubość 24cm. Jakie drzwi zamontować? Chodzi mi o ościeżnice... Ten problem pojawia się w dwóch pokojach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 27.10.2020 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Dla pierwszej lepszej ekipy to żaden problem: Obcina się "nadmiar" opaski. Większość robót, które wykonuję zawiera takie i gorsze przypadki otworów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 28.10.2020 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Przy takim obcięciu to dopasowywałbym zakres ościeżnicy pod słup, a na YT obciąłbym piora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.10.2020 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Przy takim obcięciu to dopasowywałbym zakres ościeżnicy pod słup, a na YT obciąłbym piora. Cośmi nie pasuje. Nie wyobrażam sobie.. ? Jesli z jedej strony jest 12 -14cm, a z drugiej 24-26 to jak chcesz założyć tą grubszą ościeżnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazwoj 29.10.2020 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Też jestem ciekaw. Ja założyłbym 24 na słup i drugą stronę montował jak w ostrej ścianie z przycięciem ościeżnicy. Pytanie jeszcze jak układają się płaszczyzny w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 30.10.2020 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 No tak.. ale zakładam, że szerszy jest tylko słup. Nadproże, tak jak druga ściana ma mniejszą grubość.. Tu miałem brak luzów po obu stronach. Ościeżnica stała też by nie weszła ze względu na brak luzu + nie cierpię różnego wyglądu drzwi od zewnątrz (są inne obok). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eufrat 02.11.2020 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 (edytowane) W kwestii drzwi polecam szukać tu Nie tylko duży wybór, ale i doradztwo! Edytowane 2 Listopada 2020 przez finlandia spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts