Fnord 22.11.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Wykańczam mieszkanie i przede mną zakończenie pierwszego etapu prac czyli łazienki plus kafelki w innych pomieszczeniach. Chcę się dobrze 'przygotować' do spotkania z fachowcem.Czytałem już o cenach za pkt. hydrauliczne, elektryczne, glazury itp. natomiast mam jeszcze kilka pytań. Roboty w Warszawie. Niektóre ceny podawane przez fachowca generalnie średnio-warszawskie. Bez szaleństw, ale też nie najtaniej. Fakt, że do wykonania nie mam prawie żadnych zastrzeżeń. 1. Ile fachowieć może zażądać za wstawienie i obudowanie k-g stależu do podwieszanej muszli klozetowej? Ile za zawieszenie samej muszli?2. Ile za montaz umywalki, baterii, stojącego kibelka-kompaktu?3. Ile za obudowanie wanny? 4. Ile za wstawienie/wmurowanie metalowej framugi do osadzenia drzwi? Ile za samo osadzenie drzwi w takiej framudze?5. Ile za układanie gotowych cokolików w glazurze / ile za wycinanie cokolików z płytek?6. Ile za posadowienie brodzika (na nogach) czyli konieczne wykonanie obudowy? 7. Prozaiczna sprawa - ile za położenie fug? 8. Ile za montaż dużego lustra (klej bezpośrednio do ściany)?9. W dużej łazience mam sporej wielkości słup a kładę bardzo twardy gres (60x60), ile zapłacić za szlifowanie kantów (podobnoż bardzo pracochłonne)? Bardzo dziękuję za odpowiedź. PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 24.11.2004 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 pkt.2 - wydaje mi się, że hydraulicy z którymi rozmawiałam wymieniali kwotę 60 zł za montaż 1 "sprzętu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts