walent 29.10.2020 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Tak jak w temacie, jaką polecacie, najbardziej zależy mi na tym aby tą piłą ciąć listwy przypodłogowe mdf pod kątem 45 stopni, no i nie tylko, tez żeby miała zastosowanie do innych stolarskich cięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 29.10.2020 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Mam Metabo KGS 254 i nie narzekam. Koniecznie chciałem abym mógł na raz przeciąć 90mm. Z wad, to laser nie pokrywa się idealnie z tarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawnook 29.10.2020 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Mam graphita z posuwem. Tez zakupilem z mysla o listwach i tarasie. Jednak moi fachowcy od lazienki (naprawde fachowcy) zrazili mnie, twierdzac ze marketowki (jak moj graphit) nie trzymaja dobrze katow. A do listew musi byc igla bo inaczej wyjdzie gorzej niz plastik. Podpowiedzili zeby na te robote wypozyczyc festoola, ale i tak sprobuje ma swoim graphite. Jak bedzie lipa wtedy wypozycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 29.10.2020 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Ze swojej strony mogę polecić ukośnicę firmy Tresnar. Zakupiłem za radą znajomego który pracuje u nich w serwisie i na prawdę jestem zadowolony. Oczywiście nie jest idealna, laser często się przegrzewa i wyłącza, ale poza tym spełnia swoją funkcję bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts