jacobss 31.10.2020 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Witam zabieram się do wykonania podłogi w łazience . Postanowiłem wykonać ją z płyty osb . jest to stara kamienica , deski są strasznie nierówne ,szukam łatwego sposobu na wypoziomowanie ( nowe legary odpadają ) naczytałem trochę o keramzycie i myślę że tak właśnie będę wyrównywać , docelowo płytki na osb po specialnym przygotowaniu podłoża... czy macie jakieś doświadczenia z podsypką keramzytową pod OSB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 04.11.2020 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Witam zabieram się do wykonania podłogi w łazience . Postanowiłem wykonać ją z płyty osb . jest to stara kamienica , deski są strasznie nierówne ,szukam łatwego sposobu na wypoziomowanie ( nowe legary odpadają ) naczytałem trochę o keramzycie i myślę że tak właśnie będę wyrównywać , docelowo płytki na osb po specialnym przygotowaniu podłoża... czy macie jakieś doświadczenia z podsypką keramzytową pod OSB ? Bardzo dobry wybór. Keramzyt powinien zostać jedynie "ubity". Płyta OSB do wilgotnych pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts