Mateuzzzz 02.11.2020 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Chce kupić kabinę prysznicową w rozmiarach 90x110 Drzwi będą miały 80cm ale nie mam za dużo miejsca żeby otwierały się na zewnątrz. Czy mogę zastosować drzwi otwierane do środka w takiej kabinie ? Nie będę miał problemu z zamknięciem kabiny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 02.11.2020 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Taka kabina to totalne nieporozumienie - nie może tak prawidłowo funkcjonować i nie jest to bezpieczne!! wyobraź sobie omdlenie kogokolwiek....upadek zablokuje wejście do kabiny i pomoc staje się niemożliwa.Nawet jeśli dałbyś radę w ten sposób zamykać jest to niewskazane i niefunkcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 02.11.2020 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Chce kupić kabinę prysznicową w rozmiarach 90x110 Drzwi będą miały 80cm ale nie mam za dużo miejsca żeby otwierały się na zewnątrz. Czy mogę zastosować drzwi otwierane do środka w takiej kabinie ? Nie będę miał problemu z zamknięciem kabiny ? Poszukaj kabiny z drzwiami które otwierają się na zewnątrz oraz do środka . Nie pamiętam w tej chwili którzy producenci robią takie kabiny , ale bez problemu znajdziesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 02.11.2020 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Drzwi wahadłowe otwierają sie w obu kierunkach. Może Walk in? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa123456 10.01.2021 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Pomocy - marzyły mi się drzwi przesuwane 150 (szer. wnęki 80) ale fachowiec twierdzi, że nie może zrobić liniowego, bo odpływ wystaje z podłogi ok 1 cm;( proszę doradźcie co zrobić - jaki brodzik 150x80 i jakie drzwi będą do niego najlepsze? Przeglądam w Leroy M. ale tam brodziki tylko na długość 140 lub 160? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiria 20.01.2021 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Pomocy - marzyły mi się drzwi przesuwane 150 (szer. wnęki 80) ale fachowiec twierdzi, że nie może zrobić liniowego, bo odpływ wystaje z podłogi ok 1 cm;( proszę doradźcie co zrobić - jaki brodzik 150x80 i jakie drzwi będą do niego najlepsze? Przeglądam w Leroy M. ale tam brodziki tylko na długość 140 lub 160? mam Prysznic 120x80, ale mialam podobny problem z oodplywem. Ostatecznie wybralam brodzik na wysokosc 3 cm z konglomeratu 80x80 i dobudowalam z jednej strony scianke 40 cm i drzwi mam tzw łamane, ze mozna je skladac. NIE POLECAM, woda leci szczelinami, wiec nauczona doswiadczeniem zrobiłabym tylko szklana szybe z jednej strony bez rzadnych drzwiczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 21.01.2021 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Pomocy - marzyły mi się drzwi przesuwane 150 (szer. wnęki 80) ale fachowiec twierdzi, że nie może zrobić liniowego, bo odpływ wystaje z podłogi ok 1 cm;( proszę doradźcie co zrobić - jaki brodzik 150x80 i jakie drzwi będą do niego najlepsze? Przeglądam w Leroy M. ale tam brodziki tylko na długość 140 lub 160? Nie wiem , jaka jest sytuacja u ciebie , ale często pomaga rozkucie wylewki w okolicy kanalizy . Widzisz wtedy przebieg kanalizy i może się okazać , że kolanka fi 50 można wymienić na inny kąt ,albo skręcić je tak , by się "położyły" . Jeden cm to niewiele . A może powinnaś poszukać innego , niższego odpływu . Tu link do odpływu , który stosuje się gdy kanaliza wyprowadzona jest zbyt wysoko : Tani nie jest . A może jednak niski brodzik .Wysokość najczęściej wynosi 3cm ponad podłogą i zyskasz ten 1 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts