PaweL71 02.11.2020 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Witam,czy spawarka 3w1 (MIG/MAG/MMA/TIG) o maksymalnym prądzie 160A (prawdziwe ampery, nie chińskie) będzie wystarczająca do prac przy budowie domu? Pospawanie pręta zbrojeniowego, ogrodzenia, balustrady itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 02.11.2020 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Witam, czy spawarka 3w1 (MIG/MAG/MMA/TIG) o maksymalnym prądzie 160A (prawdziwe ampery, nie chińskie) będzie wystarczająca do prac przy budowie domu? A po budowie już nie będzie potrzebna? Taki kombajn spawalniczy i tylko na czas budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaweL71 02.11.2020 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Pewnie przyda się i po budowie. Ale wtedy raczej cieńsze blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 02.11.2020 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Pewnie przyda się i po budowie. Ale wtedy raczej cieńsze blachy. Niekoniecznie, 160A to nawet elektroda 3 pociągnie, ale masz rację grube blachy zapomnij. Ogólnie bardzo rzadko potrzebna jest w domu większa moc dla tak uniwersalnego urządzenia ja mam 200 i napiszę, że nigdy nie kręciłem tak wysoko powyżej 160, a robię dużo:cool:( no ale ja mam chińskie 200:mad:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts