Piotrek17 03.11.2020 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 (edytowane) Cześć, Chciałbym Was poprosić o poradę / pomoc w związku z podłączeniem zaworków kątowych do zlewu i zmywarki. Przejrzałem kilka wątków jak https://forum.muratordom.pl/showthread.php?157654-Monta%C5%BC-zawor%C3%B3w-wodnych ale zastanawiam się, na ile to jest problem, jeśli zaworek nie jest wkręcony do końca, tylko na przykład obrót / dwa mniej? Używałem zaworków Schell i nici Loctite 55 i o tyle miałem problem, że kołek rozporowy nie trzyma tych rurek jakoś super mocno i nie chciałbym zerwać gwintu. Czy jeśli wygląda to tak jak na zdjęciach i nie cieknie to może tak zostać, czy jednak powinienem postarać się to wkręcić absolutnie na maxa? Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 4 Listopada 2020 przez Piotrek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 03.11.2020 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Jest OK nie kręć nic na maxa - i tak daleko wkręciłeś, więc nie ma obawy aby to "wystrzeliło". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts