heteranthera 03.11.2020 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Hej, Parapety z konglomeratu podobno się rysują i moga się przebarwić nawet od jednarozowego wylania czegoś, prawda to ? Tak czy inaczej, tylko konglomeraty nam się podobają. Są to parapety z połyskiem i określonym motywem kamienia. Czy są jakieś przeźroczyste folie samoprzylepne / termokurczliwe które zabezpieczą taki parapet? Nie wiem, czy taka folia może mieć klej żeby nie wniknął w konglomerat i go nie zniszczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s---r 03.11.2020 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ja przy montażu delikatnie stuknąłem szpachelką i mikro uszczerbek się zrobił. Więc z tym rysowaniem wierzę, że to prawda.Tak prewencyjnie od razu okleiłem go taśmą na czas prac wykończeniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts