Szybszy18 04.11.2020 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Witam, potrzebuję porady dotyczącej montażu boazerii drewnianej na ścianie i suficie. Na ścianie stworzyłem konstrukcję z łat drewnianych zgodnie z instrukcjami/zaleceniami, jednakże na suficie (w kształcie dachu, nie płaski) mam założone płyty OSB na konstrukcji dachowej i profilach metalowych. Moje pytanie jest następujące: czy deski boazeryjne profil Softline z podcięciem do wentylacji można położyć bezpośrednio do płyt OSB na klamry, czy jednak mimo wszystko powinienem położyć konstrukcję z łat na suficie. Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 04.11.2020 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 11.11.2020 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Dokładnie, bezpośrednio na płyty możesz kłaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts