mdzalewscy 26.11.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 nie ma co się podniecać ile, kto wydaje kasy na rachunki i czy ma basen o wymiarach olimpijskich czy ma lądowisko dla helikopterów ja Ci Patos nie zabraniam się wypowiadać, chcesz dzielić forum’owiczów proszę bardzo. Mamy tutaj mamy ponarzekać na brak metrażu, a TY zaczynasz o swoich rachunki, ot taki trochę inny post, poniżej jest taki "ile płacicie za ogrzewanie", ja tam się nie podniecam rachunkami tylko panienką (dzwoniła do mnie , nie wiem czy na tym dało się zarobić ). poniżej salonik nieduży, ale nie wiem czy milion baksów wystarczy na zakup, i naprawdę mało sprzątania, ogrzewanie też nie zadrogie, reszta trochę gorzej w ekonomice wychodzi http://www.admirals.com/annacay/salon.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 26.11.2004 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Patos ..a Ty to robisz dla jaj, czy żeby się pośmiać ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.11.2004 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 A lądowisko dla helikopterów i pas startowy dla odrzutowca? Samolot koniecznie a nie jak hołota samochodem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.11.2004 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Joola ..ale ja w swojich marnych 166 będę miał stół bilardowy.. .... pas startowy w salonie ???????? ...co do rachunków za gaz - rzeczywiście smutasy ...a do zasmażki - rurka z kremem !!!!!! J ...zazdroszczę ...nie w salonie ino na dachu lądowisko ...rzeczywiście smutasy ...zasmażka, rurka z kremem i korniszonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 27.11.2004 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 mdzalewscy Acha!!! Jeżeli chodzi o nrzekanie na brak metrażu (obecnie 38m2 4 osoby), to pani Patosowa miała by tu duże pole do popisu nie wiem czy przez kilka dni dostał bym obiad , siedziała by przed forum i narzekała :evil:dlatego nic jej nie powiem, że może sobie gdzieć ponarzekać, nie będę wkładał kija w mrowisko I tak Mi się dostało za pokój dzienny, że za mały, "a wogóle cały dom jakić taki miniaturowy" a przecież to dla jej dobra (ten mały domek) by miała mało do sprzątania i nie musiała zabierać ze sobą suchego prowiantu ,gdy wybierze się np. na ekspedycje mycia okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 27.11.2004 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 27.11.2004 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Patos ..a Ty to robisz dla jaj, czy żeby się pośmiać ? J Szczypta dla jaj i dwie szczypty by się pośmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 27.11.2004 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 ludzie, to nie hotel, ani nie pensjonat, ani nie salon z meblamito duży dom jakiegoś nadzianego kolesia z Ameryki - nie ma recepcji- nie ma kasy- nie ma numerków na drzwiach- nie ma windya na ścianach wiszą drogie obrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 27.11.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 ....no i nie ma boya hotelowego !J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 27.11.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 to duży dom jakiegoś nadzianego kolesia z Ameryki afroamerykanie, lubują się w takich "M40 5XXL" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.11.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Mieczotronix-a co z tym zegarkiem?Cyba mnie nie rozczarujesz brakiem mieczonotronixowostylowej odpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 27.11.2004 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 kangurek do tych wnętrz nie pasuje, no chyba że Dali zrobił jakąś statuetkę kangurka (z szufladami ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.11.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 wiedziałam,że mogę na Cebie liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jędrzej 28.11.2004 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 ...to duży dom jakiegoś nadzianego kolesia z Ameryki .... Tylko bez pouchwałości! I w ogóle skąd masz zdjęcie mojego domku letniskowego?! Wy się kurde nabijacie! A ja przychodzę do projektanta, mówię mu: kilka pokoi, salon, przedsionek i takie tam.... A ta mądrala pyta się mnie jakie ja mam potrzeby, jak żyję, ilu przyjaciół i inne takie podchwytliwe pytania mi zadawał skubany! To ja mu naiwnie opowiedziałem, że sport lubię i przyjaciół mam trochę, że lubię przestrzeń i las (i mu też opowiedziałem, jak mi kumple dla zgrywu tę palmę kupili i postawili pod moim balkonem na Ursynowie)... no i w ogóle było przyjemnie i nie wszystko już pamiętam, ale widać musiałem też powiedzieć, że od jednej ciotki dostałem komplet foteli (te niebieskie) jak się przeprowadzała do bloków, a zaraz potem od drugiej to samo w innym kolorze (to w sumie taka zabawna historia była). Potem pozałatwiałem te wszystkie formalności z kredytem, a resztę papierów to już ten projektant załatwiał, bo ja musiałem wyjechać na trzy miesiące do Jeleniej Góry i do Tłuszcza. Wracam, a pan Zdzisiek ze swoją ekipą z Mazur akurat kończy fugi w basenie. Od razu mnie coś tknęło i lecę do tego mądrali od projektu... A on do mnie, że to tylko drobne przeróbki w stosunku do uzgodnień, że musiał proporcje do tej palmy dopasować i żebym się nie martwił bo jak za mało miejsca wokół tego stołu do ping-ponga to można tę ściankę przebić i poszerzyć. Myślałem, że mnie coś trafi! Zacząłem coś mówić o kubaturze, no i że tych przeszkleń tyle. Ale mi nawet dokończyć nie dał i wali, że okna trzyszybowe i że dom wyszedł trochę drożej, ale zaoszczędzę na ogrzewaniu bo jest pasywny!!!! No to mnie po prostu ścięło z nóg! To tyle kasy poszło i to z kredytu i dom jest passe! No to ile ja mam wyłożyć żeby być trendy!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 29.11.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 O rany !!! A swoją szosą, biedny ten Bronzel vel Zidan; jeszcze po latach będą go na Forum pamiętać i cytować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts