waka 08.11.2020 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 Cześć.Mam pytanie odnośnie pracy pompy ehs Samsunga w trybie ciągłym. Kiedy pompa się włączy oraz kiedy się wyłączy?O ile się nie mylę czujnik wewnętrzny temperatury mam zamontowany przy jednostce wewnętrznej, która stoi w nieogrzewanym pomieszczeniu w którym w tej chwili jest około 13 stopni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 08.11.2020 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 Cześć. Mam pytanie odnośnie pracy pompy ehs Samsunga w trybie ciągłym. Kiedy pompa się włączy oraz kiedy się wyłączy? O ile się nie mylę czujnik wewnętrzny temperatury mam zamontowany przy jednostce wewnętrznej, która stoi w nieogrzewanym pomieszczeniu w którym w tej chwili jest około 13 stopni. Pozdrawiam Cóż... pogodówka i sterownik/termostat wewnętrzny by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waka 08.11.2020 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 Dostałem info od instalatora, że natężenie pracy pompy działa w oparciu o czujnik powrotu wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 10.11.2020 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 (edytowane) Dostałem info od instalatora, że natężenie pracy pompy działa w oparciu o czujnik powrotu wody To po co czujnik temperatury w pompie? Przy ciągłej pracy, to sobie zrobisz saune, jeśli to byłaby prawda. Pewnie chce zgarnąć z 7 stówek za dodatkowy czujnik pokojowy plus pewnie inne bajery, których brak w wycenie Taka praktyka januszy pc. Ccc, a później płacz i płać... Edytowane 10 Listopada 2020 przez klaudiusz_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts