WOGUSIA 23.11.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Potrzebuję zrobic operat szacunkowy mojego domu. Ile to kosztuje?Jeżeli macie jakiś tanich rzeczoznawców z woj. śląskiego, proszę o podanie namiarów.DziękujęGusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 23.11.2004 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 operat robia tylko wydzieleni rzeczoznawcy bankowi jak mniemam potrzebny ci jest do uzyskania kredytu w BPH koszt na dom jednorodzinny to od 700 do 1000 zł jest to zbedny wydatek jak sie bedziesz starał w innym banku przemysl to ,ja własnie zrobiłem ten zbedny wydatek po rozmowie w BPH zdecydowaqłem się na kredyt warunkiem było zlecenie operatu a dopiero pózniej zaczęly sie schody Spytaj konkretny bank o liste rzeczosnawców bankowych oni maja liste do wglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts