dave88 09.11.2020 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Cześć, mam problem. Uruchomiłem ogrzewanie, mam podłogówkę góra i dół na każdym poziomie rozdzielacz i dzisiaj gdy odpaliłem to ciepła woda szybciej doszła na górę a na dole mi się zatrzymało na temp ok 26 stopni i nie załączyło pompy, musiałem ją uruchomić ręcznie. Co może być powodem ? jakieś zapowietrzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 09.11.2020 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Problemów może być kilka - więc na początek można zakręcić górę i sprawdzić tylko dół? Może być i powietrze co powoduje zablokowanie przepływu i brak prawidłowego pomiaru temperatury przez co pompa na rozdzielaczu się nie włączyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts