adasko185 09.11.2020 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Witam, Chciałbym ocieplić poddasze użytkowe od środka płytami PIR, czy np jak położę pomiędzy krokwie 10cm płyty i pod krokwie kolejne 10cm to będzie ok ? Na krokwiach jest membrana, w domu będzie rekuperacja, krokwie mają po 20cm grubości. Na początku chciałem normalnie wełną ale jak zobaczyłem co potrafi kuna na własne oczy to już nie chcę, tym bardziej że już jedna była i u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 09.11.2020 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Jak miała by ta kuna tam wejść ? chcesz jej zostawić jakieś okienko czy co ? dobrze zrobiony dach nie pozwoli żadnej gadzinie podłej tam wejść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adasko185 10.11.2020 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Jak miała by ta kuna tam wejść ? chcesz jej zostawić jakieś okienko czy co ? dobrze zrobiony dach nie pozwoli żadnej gadzinie podłej tam wejść . Dobrze powiedziane "dobrze zrobiony" ale nie u mnie, dach z dachówki i kuna wchodzi pod membranę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 10.11.2020 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 To poszukaj gdzie te miejsca i zabij kunę a potem podbitkę przybij czy coś i tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adasko185 10.11.2020 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 To poszukaj gdzie te miejsca i zabij kunę a potem podbitkę przybij czy coś i tyle . to musiał bym chyba pół dachy poprawiać, narazie trwa walka z wykonawcą który spartolił i nie mogę nic zrobić dopóki sprawa się nie wyjaśni a widać już że to zajmie sporo czasu i nie mogę zrobić podbitki, a prawdopodobnie dach będzie zdemontowany, ale kiedy ? tego nikt nie wie a chciałbym coś robić na tej budowie dalej dlatego pytam o pir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts