lechero35 09.11.2020 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Witam. Mam niestety założony sterownik w bardzo nie trafionym miejscu.... nie pytajcie czemu... jest blisko komina i gdy sasiad pali to sterownik wylacza podłogówkę bo mysli ze w pokoju jest np 25 stopni....co mógł bym zrobić macie jakieś kreatywne pomysły poza po prostu przeniesieniem bo nie chce kolejnego remontu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 09.11.2020 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Może da się go zamienić bezprzewodowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechero35 09.11.2020 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 https://ibb.co/88vLYfk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechero35 09.11.2020 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Myślałem o tym ale dodatkowy koszt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 09.11.2020 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 To jest sterownik obwodów w tym jednym pokoju, czy całego ogrzewania ? Myślałem o tym ale dodatkowy koszt... Albo robisz "remont", odsuwając ten sterownik, albo wchodzisz w koszta kupując bezprzewodowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts