klusynek 12.11.2020 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Mam problem z korpusem baterii natynkowej Omnires Parma. Otóż pół roku po zamontowaniu bateria zaczęła przeciekać a w miejscu na płytkach gdzie woda ściekała utworzył się zielony ślad. Serwis przyjechał, wymienił pojechał. Sytuacja identyczna po około pół roku, znowu przyjechał, wymienił. Teraz znowu po jakichś paru miesiącach. Już nie mam siły, do serwisu nie mogę się dodzwonić. Czy Omnires to taka chińszczyzna i czy ktokolwiek miał z nią kontakt? Najlepsze jest to że przeciek ciągle się powiększa, leje się już strumieniem i zawsze pojawiał się w tym samym miejscu. Czy jak wymienię prysznic na Grohe sytuacja nie będzie miała miejsca, czy to jest jakościowo lepszy produkt? Ewidentnie mosiądz w baterii nie daje rady i koroduje. Czyżby kiepskiej jakości w tym Omniresie stowowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 12.11.2020 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Mam i to faktycznie są kiepskie baterie. Drugi raz nie kupiłbym. Masz 5 lat gwarancji to walcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 14.11.2020 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Miałem taką g... baterię termostatyczną w umywalce, po 3 wymianie (3x pękał korpus w różnych miejscach) się poddałem i kupiłem zwykłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinMops 17.11.2020 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Omnires to chińszczyzna co do bateri to są tanie i ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts