goofy3 12.11.2020 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Cześć, Jak w Gebericie UP320 wyregulować ilość spłukiwanej wody? Stelaż montowany przez ekipę wykończeniową, instrukcji już nie mam, a te w internecie są bardzo zdatkowe i nie odpowiadaja na to pytanie. Problem polega na chlapniu wody poza muszle. Z tego co widzę, dość częsta dolegliwość misek bez kołnierzowych, rozwiązaniem jest ponoć przykrecenie wody tylko jak? próbowałem kręcić tym niebieskim zaworem, ale z tego co zauważyłem to jest to zawór doprowadzający wodę, więc w sumie nie powinno to mieć znaczenia jak jest ustawiony. Woda szybciej naleci do zbiornika lub wolniej, ale spłynie jej tyle samo. No chyba że się mylę, a jeśli nie, to czym to regulować? Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 12.11.2020 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 (edytowane) Kręcąc tą śrubką tak aby pływak na jej końcu się obniżył. Edytowane 12 Listopada 2020 przez CityMatic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goofy3 12.11.2020 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts