goga 23.11.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Kominek już stoi-narożny, półokrągły i taraz coś przred nim trzeba położyć , bo panele przed kominkiem odpadają. Myśleliśmy o jakiejś płycie z kamienia, ale...z salonu, w którym są panele widać podłogę w kuchni płytki-beż i kawałek przedpokoju płytki-brąz, więc jeśli damy kamień to będzie już czwarty rodzaj podłogi.Chyba za dużo. Najbardziej pasowałyby płytki takie jak w holu, ale jak je położyć wokół okrągłego kominka? Może coś doradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 23.11.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Kominek już stoi-narożny, półokrągły i taraz coś przred nim trzeba położyć , bo panele przed kominkiem odpadają. Myśleliśmy o jakiejś płycie z kamienia, ale...z salonu, w którym są panele widać podłogę w kuchni płytki-beż i kawałek przedpokoju płytki-brąz, więc jeśli damy kamień to będzie już czwarty rodzaj podłogi.Chyba za dużo. Najbardziej pasowałyby płytki takie jak w holu, ale jak je położyć wokół okrągłego kominka? Może coś doradzicie? ja na sosnową podłogę położyłam mosiężną płytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 23.11.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Ja mam płytki przed kominkiem. Takie same jak w kuchni i z tej samej serii, tylko ze jaśniejsze jak w woiatrołapie. Może połóż te płytki jakoś w karo...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.11.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 a o kształt owalny niech się kafelkarz postara i nim martwi...no chyba,że walczycie sami,to wtedy bez narzędzi się nie obejdzie...Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 23.11.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Dobry kafelkarz spokojnie półokrągłe kafle wytnie i to bez dużych strat materiałowych. Przydusić i wymusić. A wyglądać będzie ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 23.11.2004 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 ja na sosnową podłogę położyłam mosiężną płytę Natka, właśnie myślę o takim rozwiązaniu- napisz jeżeli możesz, czy kupiłaś gotową płytę, czy była robiona, jaką miała grubość, no i jak wyglądał koszt. Szukałam takiej płyty, ale są z innych metali, raczej brzydkie- jeżeli jest gotowa, to daj namiary. Na razie znalazłam tylko w swojej okolicy(Rzeszów) firmę, która handluje arkuszami mosiądzu - ale po co mi cały arkusz za 200zł. Z blacharzami rozmawiałam i to nie oni takie rzeczy robią Mam dzwonić po ślusarzach, ale zaczynam wątpić. A bardzo mi się takie rozwiązanie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 24.11.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Moi znajomi mają gres przed kominkiem (w salonie wyłożony jest parkiet). Bardzo ładna kompozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 30.11.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Połóż blachę mosiężną.Pięknie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 30.11.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 fajnie bedzie też wyglądać blacha z nierdzewki, taka karbowna, jak wykłada się podłoge na statkach np. nieznam jej fachowej nazwy, ale na pewno skutecznie zabezpieczy przd upadkiem na podłoge ciężkie pogrzebacza, bo płytki mogą się uszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia 30.11.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 ja mam plytki, ktore wygladaja jak stare wypaczone deski- byly dosyc drogie i czeba na nie czekac z Wloch, ale warto. Sa polskie odpowiedniki, ale to tylko podróba. Znajomi zapytali nas, czemu nie dalismy nowych desek, tylko stare,,, ha hah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts